Shopping og deals

Wellness produkter til par

Det er som oftest at jeg skal have noget til en mand eller en kvinde indenfor wellness, men om der lige findes noget til et par, det ved jeg ikke, men jeg har nu brug for en værtindegave til par, og her ville jeg gerne have nogle lækre produkter indenfor Wellness. Det kunne være noget til massage, så kunne den ene massere den anden og omvendt – det må da lige være lykken for to nyforelskede mennesker. Jeg ved at den ene elsker wellness, men er ikke helt sikker på om kæresten også nyder disse ting. Det kan jeg jo kun finde ud af på én måde, og det er ved at prøve at finde noget til par.

Collections produktpakker

Der findes noget der hedder produktpakker, her er der både olie og andre forskellige ting der passer sammen, lagt i en pakke, som man så kan købe samlet. Disse pakker er meget velegnet til værtindegaver, og jeg bruger dem rigtig meget – ikke bare til værtindegaver, men også til mig selv, som selv forkælelse. Jeg vælger altid et firma, hvor der er gode anmeldelser på trustpilot, og jeg anmelder også gerne, hvis de firmaer jeg handler med ikke leverer varen ud fra det de lover – det kunne godt lyde som om jeg kun skriver det negative, men jeg roser også der hvor der skal roses, og hvor der er en god personlig service, og hurtig levering.

Jeg kan godt mærke at jeg lige nu savner et badekar med dejlig duftolie og skum.

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *