Uncategorized

Hjælp til altaner

Når altanen trænger til renovering, eller man har brug for en helt ny altan kan vi hjælpe. Hos alumentdk.dk kan man købe ny altan, altanlukninger eller solskærme.
Der er mange forskellige måder, hvorpå man kan lukke en altan af, og således få en læskærm til altan. Vi har på vores hjemmeside forskellige cases, der beskriver de projekter, vi har hjulpet med rundt i hele Danmark.
Når det gælder læskærm til altan er der mange muligheder indenfor dette. Det er jo forskelligt fra byggeri til byggeri, hvor meget man ønsker der skal afskærmes på altanen. Ligeledes er det også forskelligt ,hvad formålet med afskærmningen er.

Nye altaner samt vedligeholdelse

En læskærm til altan kan f.x være foldeglas, hvor man kan folde glasset sammen om sommeren og nyde den skønne sol. Om efteråret og vinteren kan glasset foldes ud igen og afskærme på altanen. På den måde kan der afskærmes fra vind og vejr samtidig med det også vil isolere selve lejligheden. Når efterårsstormene raser kan man så lukke helt af, og benytte det som en slags udestue.
Hvis ens altan er af ældre dato, og man frygter der vil ske en nedstyrtning, kan man kontakte os for en altankontrol. Dermed vil vi foretage en vurdering, og se om der kan renoveres på altanen, eller der er brug for at få etableret en helt ny form for altan.

Man er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, såfremt man er interesseret i en af vores altanløsninger. Vi har både produkter der drejer sig om helt nye altaner, samt produkter der vedrører en form for afskærmning af altanen.

Lad os hjælpe med bæredygtige altaner der hænger ved. Vi har mange års erfaring i at etablere samt vedligeholde altaner. Derfor er vi den relevante partner at tage fat i,
såfremt der er brug for dette.

Vi glæder os til at høre fra jer. Det er vigtigt med tilfredse kunder, hvorfor vi altid gerne vil modtage feedback på jeres oplevelse med vores virksomhed.
læskærm til altan

You may also like

Comments are closed.