Beauty

En læbemaske er den mest effektive læbepomade.

Læbemaske som læpepomade

En læbemaske er en creme, man påfører læberne og lader sidde i flere timer. F.eks. påfører man den inden sengetid og vågner så op med bløde læber.

Men en Læbe maske kan også bruges på andre måder. Nemlig som helt almindelig læbepomade. En luksusudgave af en læbepomade selvfølgelig.

I vintertiden kan det være en nødvendighed at bruge læbepomade ofte i løbet af dagen. Med en læbemaske som læbepomade mindskes behovet betydeligt.

Forskellen på en læbemaske og en almindelig læbepomade

De fleste læbepomader lægger sig kun som et beskyttende lag udenpå læberne. Det er også effektiv beskyttelse mod de svingninger i temperatur og luftfugtighed, der er om vinteren.

Men hvis du bruger en læbemaske, bliver læberne ikke kun fugtet udenpå. De bliver også fugtet indeni. Hyaluronsyren i læbemasken trænger nemlig ind og fugter indefra også. Hyaluronsyre binder væsken til huden og giver derfor både bløde og fugtige læber. En ekstra bonus er, at hyaluronsyre i læbemasken også vil give let forstørrede læber. Hyaluronsyre findes nemlig også i det filler, klinikker bruger til læbeforstørrelse. Det er et naturligt stof, som kroppen selv både producerer og udskiller.

I en almindelig læbepomade er der voks i og dette er godt til at lægge som et beskyttende lag udenpå de tørre læber. Men der mangler den indvendige pleje.

Er dine læber meget hårdt ramt, er det dog en god idé at påføre læbemasken og når den er trængt ind, så påføre almindelig læbepomade. Dette på grund af det beskyttende og helt lukkede lag, en almindelig læbepomade giver.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *