Uncategorized

Elsker Lyft snus med mentol frem for smøgerne

Når jeg skriver Lyft snus, så er det fordi det er en helt bestemt slags snus med mentol, som jeg elsker frem for smøgerne. Hvad er nu det for noget, hører jeg nogen gange, når jeg er ude blandt vennerne, og tager en af de her små hvide poser op af lommen og putter dem i munden. Jeg plejer bare at sige, det er mine nye smøger, som ikke forpester mine omgivelser, og så er den debat ude. Men for mig, betyder det, at jeg bare godt kan lide smagen og effekten af nikotinen – og så er det en diskret måde for mig at undgå de her sure miner man møder på sin vej, når jeg står med en cigaret i hånden eller munden. Det gode er også at jeg ikke længere lugter langt væk af tobaks røg.

Flere varianter af Lyft smage

Nu er det lige min favorit den der lyft med mentol, men der er selvfølgelig også andre spændende slags smagsvarianter som jeg gerne vil teste lidt af, og det kommer nok, når jeg bliver træt af mentol smagen. Det er da lidt interessant at denne Lyft snus er blevet så populær – men for mig er der bare mange gode ting i det, frem for at ryge. Jeg kan “ryge” ubemærket, ingen dumme bemærkninger, og jeg får ikke ødelagt mine lunger som med cigaretterne. Så for mig har det været godt at komme i denne form for snus, og jeg kan endda få den nemt på nettet hos nikopouches.dk.

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *