Mad og Sundhed

Din kiropraktor har altid ret

Der er lidt for mange af os, der er påståelige, selvom vi har fået det modsatte at vide og fået forelagt, at det er den skinbarlige sandhed, men så nægter man at tro på det og forsøger at finde en vinkel, der passer til det, man selv har sagt.
Man kan nemlig ikke lide at tabe ansigt, men der er jo ingen på denne planet, som der ved alt, og vi lever jo hele livet for at lære mere.
Så som eksempel kan man for eksempel få ondt i kroppen, og man er heldigvis fornuftig nok til at se, at det her nok ikke går væk af sig selv, så man tager til ens Kiropraktor Aalborg for at få set nærmere på det.
Det er så her, at man sammen via beskrivelser om symptomer og kiropraktorens ekspertise når frem til, hvad der er galt, hvad man selv kan gøre ved det, og hvornår man skal komme igen.
Meget af det er man sådan set enig i, men der er nogle punkter, hvor man stejler lidt over den information, man får.
Det kan være fordi, man synes, nu hvor man har fået forklaret, hvad der er galt, at det minder om noget, man havde før, før man mødte denne kiropraktor, og så mener man, at man bare kan gøre, som man gjorde sidst for at få det bedre.

Du skal altid lytte til din kiropraktor

Der er jo bare lige det ved det, at du er blevet ældre, og din krop er ikke så smidig og ung, som den plejede, og hvis det er en belastning, som der har sat sig samme sted, som du havde det første problem, så kan det være værre, end hvad det var dengang.
Så ma skal lytte til, hvad det er, som kiropraktoren anbefaler en, at man skal gøre, hvis man vil have det bedre.
Selvfølgelig er det jo helt op til en selv, om det er noget, man vil efterleve, for det er trods alt ens egen krop, og man gør ved den, som man har lyst til.
Men der er en virkelig, virkelig stor chance for, at man enten ikke får det bedre, eller der går for lang tid, hvis man ikke gør, som kiropraktoren siger.

You may also like

Comments are closed.